foto

Václav Kotek

  • nar. 3.2.1953
    Československo
  • zem. 24.7.2019 (66 let)
    Karlštejn, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psaní do nebe (divadelní záznam)
2010 České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (divadelní záznam)
2007 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry (divadelní záznam)
2006 Dlouhý, široký a krátkozraký (divadelní záznam)
2001 Švestka (divadelní záznam)
1997 Hospoda Na mýtince (divadelní záznam)
Posel z Liptákova (divadelní záznam)
1991 Cimrman sobě (TV film)
1987 Nejistá sezóna
1984 Rozpuštěný a vypuštěný
1978 Kulový blesk

Dokumentární

2000 Záskok aneb Cimrman v Národním divadle (TV film)

Host

TV pořady

1997 Cimrmani (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky