foto

Layla Alizada

  • nar. 11.8.1978 (41 let)
    Kabul, Afghánistán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Cuban
2015 Den první
2007 Vánoční únos (TV film)
2004 Chasing Freedom (TV film)
1999 Vikingové

TV seriály

2020 Tým SEAL (TV seriál)
No Choice in Duty (S03E19)
2018 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-Five (S04E11)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
A Clockwork Swiss (S01E05)
další epizody (4)
Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Verite (S02E09)
Karma Chameleon (S02E08)
další epizody (9)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Wheel of Fortune (S01E09)
Five of Cups (S01E08)
další epizody (6)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Nine (S02E17)
Castle na zabití (TV seriál)
Tři přání (S08E17)
2015 The Muppets (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nineteen (S01E19)
Chapter Ten (S01E10)
Skandál (TV seriál)
No More Blood (S04E13)
Gladiators Don't Run (S04E12)
2014 Legit (TV seriál)
Afghanistan (S02E07)
2013 Time's Up (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Spiklenci (S01E04)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Návrat (S01E01)
Mrtví jako já (TV seriál)
Strašidelný příběh (S02E03)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Longest Day (S01E11)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 KidZone (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky