foto

Joseph Sirola

  • nar. 7.10.1929 (88 let)
    Carteret, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Paramour
1997 Sunday
1994 Osudový zvrat
1984 Postrach Joe Moran (TV film)
1980 Swan Song (TV film)
1976 High Risk (TV film)
1974 Seizure
Super Cops, The
1973 Cry Rape (TV film)
Hail
1972 Visions... (TV film)
1970 Delta Factor, The
1969 Three
1968 Pověste je výš
1967 Chuka
1965 Největší příběh všech dob
Podivné manželství
1959 Happy Anniversary

TV seriály

2004 Zachraň mě (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Wolf (TV seriál)
1986 Ellen Burstyn Show, The (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1977 Meeting of Minds (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Montefuscos, The (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Fantastic Four (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Brighter Day (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace