foto

Lyndon Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Step Sisters
2016 Alleluia! The Devil's Carnival
Bleed
2015 Tajemství jejich očí
2014 Loupež století
2013 Reckless (TV film)

TV seriály

2020 Truth Be Told (TV seriál)
Live Thru This (E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Flight Plan (S17E12)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Even Salt Looks Like Sugar (E03)
Sorry for Your Loss (TV seriál)
Norway (S02E05)
Mr. Greer (S02E04)
Middle Finger, Thumbs Up (S02E01)
Zelenáč (TV seriál)
Greenlight (S01E16)
Lucifer (TV seriál)
Tady si někdo četl Dantovo Peklo (S04E02)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E06)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Nathaniel is Irrelevant (S03E13)
Trent?! (S03E12)
Nathaniel and I Are Just Friends! (S03E11)
další epizody (4)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Duality (E07)
Wolves (E06)
Appetites (E04)
další epizody (4)
I'm Sorry (TV seriál)
Ass Cubes (S01E03)
Racist Daughter (S01E02)
Colony (TV seriál)
Free Radicals (S02E07)
Outcast (TV seriál)
To the Sea (S02E10)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Peciválové (S01E10)
The Originals (TV seriál)
Keepers of the House (S04E04)
2016 Roadies (TV seriál)
Carpet Season (E07)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Heart Me (S02E02)
Public Morals (TV seriál)
A Thought and a Soul (E10)
Starts with a Snowflake (E09)
No Crazies on the Street (E08)
další epizody (10)
Extant (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E13)
Dvojité vidění (S02E12)
Ti druzí (S02E07)
další epizody (6)
Průměrňákovi (TV seriál)
Riskantní podnik (S07E04)
Přestřihnout pupeční šňůru (S07E02)
2014 Stalker (TV seriál)
The Haunting (E05)
Lidé zítřka (TV seriál)
Superhero (E16)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Otcovy hříchy (S04E14)
2013 Californication (TV seriál)
Nesmiřitelní (S06E01)
2010 Famílie (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Odložené případy (TV seriál)
Chlapec v krabici (S01E14)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nehoda není náhoda (S02E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky