foto

Christian I. Nyby II

  • nar. 1.7.1941 (79 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Expert na vraždu (TV film)
2002 Without Warning (TV film)
1996 Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony (TV film)
1993 Perry Mason: Příběh vražedného polibku (TV film)
Perry Mason: Případ odložených manželek (TV film)
Perry Mason: Případ věčného mládí (TV film)
Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora (TV film)
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
Perry Mason: Případ osudných obrazů (TV film)
1991 Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
Perry Mason: Případ skleněné rakve (TV film)
Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
1990 Perry Mason: Případ otráveného pera (TV film)
Perry Mason: Případ skrývané totožnosti (TV film)
Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
1989 Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
Perry Mason: Případ vraha z mužstva hvězd (TV film)
1988 Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
Vražedné svádění (TV film)
Vražedný šepot (TV film)
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1982 Devlin Connection III, The
1979 Mission Galactica: The Cylon Attack (TV film)
Most Deadly Passage (TV film)
1978 Emergency: Survival on Charter #220 (TV film)
1977 Pine Canyon Is Burning (TV film)

TV seriály

2000 Sheena (TV seriál)
Tequila a Bonetti v Římě (TV seriál)
1999 Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nejdražší Bobby (S09E18)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Kovboj (S03E14)
Vlaková loupež (S03E12)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Bouřlivá doba - 2. část (S05E14)
Bouřlivá doba - 1. část (S05E13)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jak dlouho to už trvá? (S01E20)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Fearless Dotty (S01E20)
The Artful Dodger (S01E18)
1983 A-Team (TV seriál)
Black Day at Bad Rock (S01E05)
Children of Jamestown (S01E02)
Knight Rider (TV seriál)
Knight a šoféři (S01E19)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Gang's All Here (S02E20)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
That's Right, We're Bad (S01E04)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
The Pioneers (S02E02)
1973 Chase (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky