foto

Andrew Santino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Little Bitches
2017 Show Business
The Disaster Artist: Úžasný propadák
2014 How I Met Your Dad (TV film)
Warren
2008 Zázraky se nedějí

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Lines Crossed (S02E10)
Deathbed Confessions (S02E09)
Now You See Me, Now You Don't (S02E08)
další epizody (10)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Lingchi (S01E09)
The Unbelievable Power of Believing (S01E08)
další epizody (10)
Tohle jsme my (TV seriál)
A Manny-Splendored Thing (S02E02)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Americký táta (TV seriál)
Fight and Flight (S14E02)
2015 Sin City Saints (TV seriál)
2014 Deadbeat (TV seriál)
Mixology (TV seriál)
Closing Time (E13)
Last Call (E12)
Bruce & Maya (E11)
další epizody (13)
2013 Adam Devine's House Party (TV seriál)
Family Tree (TV seriál)
2012 Kancl (TV seriál)
The Boat (S09E06)
2009 Crafty (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace