Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na Netflix dorazila ďalšia „komédia na víkend“ v podaní Kevina Harta. Teraz si Hart zobral k sebe Marka Wahlberga. Najväčším problém tejto B-čkovej buddy komédii, vedľa plochého a nemastného scenáru, je to, že chémia medzi dvojicou horko-ťažko funguje nejako len do poloviny príbehu.  Keď nie ste skalným fanúšikom Kevin Hart-based humoru a chcete nájsť „čas na seba“, tak budete musieť vybrať inú komédiu. Mark Whalberg v danom žánru dokáže podať oveľa lepšie výkony. P.S.: Po The Man from Toronto ešte slabší výstup od Harta. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Je pravda, že se v současné době netočí moc dobré komedie a Kevina Harta moc nemusím, ale dal jsem mu už několikrát šanci a i když viditelně po herecké stránce přehrává, tak mě i zde párkrát rozesmál. Wahlberg, který mu zde sekundoval starého kámoše mě bavil o něco méně, ale sehrál svoji standartní postavu. Některé scény nejsou moc vtipné, jiné trochu k pousmání jsou. Třeba ta scénka, kdy Hart dává dýchání želvákovi neměla chybu. Takže jo, pár hlášek tu je. Dějově je to samozřejmě blbost, takže si to už víckrát nepustím, ale úplná ztráta času to nebyla, takže aspoň něco. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Fakt som nečakal, že s týmito dvomi sa budem tak neskutočne nudiť. Na komédiu je to absolútne nevtipné, reálne som sa zasmial asi raz a raz trocha pousmial. Pozerá sa nato dobre ale to je asi tak jediné. Kým príde tá "šialenejšia" časť, ktorá má byť vtipná trvá to hrozne dlho. Koniec som už len preťukal na mobile.  Ak chcete komédiu, rozhodne vyberte niečo iné . ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Strážca prechodu pre chodcov nie je skutočné zamestnanie.“ Ja neviem, mne to nevadilo. Nebudem sa tu na nič hrať a stoj čo stoj lacno kritizovať. Zázrak to fakt nebol, ale ak sa na tom chce niekto odbavovať a dávať tomu 1*, tak to mi nepripadá fér. Zarazilo ma, že to má vtipné situácie, ale je ich málo. Občas sa pousmejete, ale to je asi tak všetko („tatínek se hraje, sám se sebou“, skok do bazénu, bobek). Tiež ma zaskočilo, že každý Wahlberga kritizuje, že stále hrá sám seba a vraj to robí aj tu, ale pravdupovediac mne to pripadalo tak, že tu práveže naopak dosť ide proti svojmu obvyklému imidžu. Vlastne hrá skrachovanca, ktorý to o sebe vie a trápi ho to. Kevin Hart mi nikdy nevadil a nevadí mi ani tu (film aj produkoval). Ale ak TOTO stálo 80 miliónov, tak nemám slov. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická Hartovka jak vyšitá, akorát s tím rozdílem, že zde jde humor celkem mimo diváka a nejen, že jsem se výrazněji nezasmál ani jednou, ale ono ani v průběhu toho průběžného humoru moc není. Je zde typická šablona podobných filmů, postavičky jsou stokrát vídané archetypy, scénáristicky je film bez sebemenší invence a výsledek pak vlastně za moc nestojí. Na tyhle filmy jde člověk kvůli černého a nekorektního humoru, ale ten zde bohužel úplně chybí a já nevidím důvod, proč se na film vlastně dívat... ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama