foto

Anna Wilson-Jones

  • nar. Woking, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Boy
2016 Miliardové výkupné
Noro
Za tvými zády
2011 Night Watch (TV film)
2010 Come Rain Come Shine (TV film)
2004 Dívčí válka
2003 Matka
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
2001 Domani
1998 Vigo

TV seriály

2019 Viktorie (TV seriál)
The White Elephant (S03E08)
A Public Inconvenience (S03E07)
A Coburg Quartet (S03E06)
další epizody (8)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Pre-Nuptial (S01E09)
Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Ill Met by Moonlight (S01E10)
2017 Viktorie (TV seriál)
Osnova a útek (S02E03)
Žárlivost (S02E02)
Dcera vojáka (S02E01)
2016 Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
další epizody (8)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a diva (S15E04)
2012 The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Děsivá symetrie (S06E03)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
Law & Order: UK (TV seriál)
Intent (S05E05)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Chladný je hrob - 2. část (S01E08)
Chladný je hrob - 1. část (S01E07)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Over the Hill (S01E06)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Sugar Rush (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2005 Afterlife (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bantling Boy (S08E04)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Boyz Unlimited (TV seriál)
Nad tebe není (TV seriál)
Spaced (TV seriál)
Ends (S01E07)
Battles (S01E04)
Gatherings (S01E02)
další epizody (4)
1998 Berkeley Square (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace