foto

Patrick Monckton

  • nar. 9.6.1947 (71 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The History of Mr Polly (TV film)
2005 Město v ohrožení
Univerzální uklízečka
2004 Zoubek
1999 Whatever Happened to Harold Smith?
1998 Cask of Amontillado, The
1997 Pidilidi
1991 Sherlock Holmes a pekelný stroj (TV film)
1989 The Return of Sam McCloud (TV film)
1988 Crusoe
First Kangaroos, The
Hanna's War
1982 Temný krystal
1973 Assassin

TV seriály

2006 Genie in the House (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 So Haunt Me (TV seriál)
1991 An Actor's Life for Me (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
Shadow of the Noose (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Drahý Watsone (S04E16)
1987 The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
The Unseen Hook (E07)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Potter (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace