foto

Martin Fuhrer

  • nar. 6.12.1956 (62 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Inspektor se vrací (TV film)
2014 A Poet in New York (TV film)
2012 Tatort - Skalpell (TV film)
2008 Jimmie (TV film)
Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
2007 Kein Geld der Welt (TV film)
2006 Keiler, Der (TV film)
Parfém: Příběh vraha
2003 Se slovníkem v posteli
Zjevení
2002 Sbohem, pane profesore (TV film)
2001 Venus and Mars
2000 Skoncujme to do pondělka
1999 The Secret Laughter of Women
1998 Oholený klenotník (TV film)
1997 Oscar Wilde
Zpověď (TV film)
Zweite Hand, Die
1996 Turista (TV film)
1995 Tatort - Rückfällig (TV film)
1994 Tom a Viv
1993 Tatort - Gehirnwäsche (TV film)
1992 Poslední z kmene (TV film)
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1990 Bingo
Pán much
1986 Nanou
1985 Koncert pro Alici
1984 Der Räuber

TV seriály

2018 Origin (TV seriál)
Funeral Blues (E08)
The Wasteland (E07)
2016 Kolekce (TV seriál)
Uvedení na trh (E04)
Vůně (E03)
Šaty (E02)
další epizody (4)
2015 Cizinka (TV seriál)
Výkupné za lidskou duši (S01E16)
Vězení Wentworth (S01E15)
Lallybroch (S01E12)
další epizody (4)
2014 Cilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 The Widower (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
Little Lazarus (S01E04)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vlak z Paddingtonu (S01E03)
Mrtvola v knihovně (S01E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na Nilu (S09E03)
2003 Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Temný cypřiš (S09E02)
Pět malých prasátek (S09E01)
1987 Eurocops (TV seriál)

Dokumentární

1991 Gesichter der Schweiz (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky