foto

Gavin Finney

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Zaslaná pošta (TV film)
2009 Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? (TV film)
2008 Barva kouzel (TV film)
2007 Holky z naší školky
2006 Létající Skot
Otec prasátek (TV film)
2005 Pes za všechny peníze
Univerzální uklízečka
Ve stínu matky
Útěk z Colditzu (TV film)
2003 Alex a Emma
Twelfth Night, or What You Will (TV film)
2002 Inquisition (TV film)
2001 Gentlemanské manýry (TV film)
2000 Bez dechu
Sound of Claudia Schiffer, The
1999 Kouzelná zahrada
1998 Surovec
Takové anglické manželství (TV film)
1996 Sculptress, The (TV film)
Witness Against Hitler (TV film)
1995 Anglická manželka (TV film)
1994 Beyond Bedlam
Man You Don't Meet Every Day, A
1992 This Boy's Story
1990 Strangers

TV seriály

2019 Good Omens (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Miniaturista (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 The Secret Agent (TV seriál)
2015 Black Work (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Nepříjemnosti (E05)
Ďábelská slina (E04)
další epizody (6)
2014 Endeavour (TV seriál)
Uškrcení (S02E03)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Sindibád (TV seriál)
Strach (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
1996 Family Money (TV seriál)

Dokumentární

1995 Modern Times (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace