foto

Victor Rivers

  • nar. 1.10.1955 (62 let)
    Sancti Spíritus, Sancti Spíritus, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2011 Satin
2009 Station, The (TV film)
2007 Blizhniy Boy: Ultimate Fighter, The
To, co dýchám
2005 Ztracené město
2003 Hulk
2001 Bill's Gun Shop
2000 Co se vaří?
Na ostří meče
1999 Právo silnějšího
1998 Dva za Texas (TV film)
Odplata
Zorro: Tajemná tvář
1997 Amistad
1996 Chain, The
Vzali roha
1995 Nixon
Steal Big, Steal Little
1994 Milión k jedné
1993 Věc cti
1992 Dokonalý džentlmen
Twin Peaks
1991 Oheň lásky
Polda Artie Lewis
Žena černé magie
1990 Havana
1989 Cat Chaser
I ragazzi del 42° plotone
Přepadení v L.A. (TV film)
1986 Last Resort
8 miliónů způsobů jak zemřít
1984 Strach v New Yorku

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
Firma na zázraky (S02E03)
Mít všechno... a pořád (S02E02)
další epizody (4)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Zasypej jámu (S01E11)
Vykopej jámu (S01E10)
Vážné problémy s ovládáním (S01E09)
další epizody (4)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Chemik (S01E13)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S02E18)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Tygři (S03E18)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Delfín Flip (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Hlasy v hlavě (S03E18)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
One of the Boys (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace