foto

Neal Israel

  • nar. 27.7.1945 (73 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Hounded (TV film)
1993 Bláznivé dědictví
1992 Intimní cizinec (TV film)
1990 Kdopak to mluví 2
1989 Kdopak to mluví
1987 Ostrov živých
1985 Dopravní přestupky
1984 Johnny Dangerously
1977 Cracking Up
1976 Tunnel Vision

TV seriály

2004 Phil of the Future (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Velká rodinná sešlost (TV film)
2002 The Brady Bunch in the White House (TV film)
1997 Bláznivý týden (TV film)
1996 Kidz in the Wood (TV film)
1995 Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Mystery Cruise, The
Adventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Sea World Adventure, The
Family Reunion: A Relative Nightmare (TV film)
1993 Bláznivé dědictví
1992 Navzdory pravidlům
1989 Beauty & Denise (TV film)
1986 Bojová akademie (TV film)
1985 Dopravní přestupky
1984 Pánská jízda
1979 Americathon
1976 Tunnel Vision

TV seriály

2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2009 The Fresh Beat Band (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Utrpení ženatého muže (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1999 Shasta McNasty (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Ročenka (S04E19)
Kandidát (S04E10)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Ringo (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace