foto

Teresa Churcher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Legenda o Tarzanovi
2014 Klub výtržníků
Testament mládí
Zázračné přistání na řece Hudson (TV film)
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
Our Girl (TV film)
Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2012 A Fantastic Fear of Everything
2009 Hell's Pavement
Květ pouště
Síla lásky
2007 Angel
Baletní střevíčky (TV film)
2005 Oliver Twist
Útěk z Colditzu (TV film)
Říkejte mi Kubrick
2004 Božská Julie
Patříme k sobě (TV film)
2003 In Search of the Brontës (TV film)
2001 Gosford Park
Redemption Road
2000 Bomber (TV film)
Kiss Kiss Bang Bang
1996 Little England

TV seriály

2017 Unforgotten (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
The Delivery Man (TV seriál)
The Outcast (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2014 Derek (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2013 Drifters (TV seriál)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
Starlings (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2003 Coming Up (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2001 Making of 'Gosford Park', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace