foto

Lara Parker

  • nar. 27.10.1937 (81 let)
    Knoxville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Mabuse: Etiopomar
2013 Doctor Mabuse
2012 Temné stíny
1990 People Like Us (TV film)
The China Lake Murders (TV film)
1983 Manimal (TV film)
1982 Rooster (TV film)
Světlo bludičky
1980 Once Upon a Family (TV film)
Piráti (TV film)
1979 Solitary Man, The (TV film)
1978 Lazarus Syndrome, The (TV film)
1976 Stranded (TV film)
1975 Adventures of the Queen (TV film)
Závod s ďáblem
1974 Chadwick Family, The (TV film)
Letiště 1975
1973 My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
Zachraňte tygra
1971 Night of Dark Shadows
1970 Ahoj, mami!
April in the Wind

TV seriály

1991 P.S.I. Luv U (TV seriál)
1988 The Highwayman (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
New Day in Eden, A (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Hagen (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Sword of Justice (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Doctors' Hospital (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

2019 Master of Dark Shadows
2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs - a.z.
1996 Dark Shadows 30th Anniversary Tribute
1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)
1991 Dark Shadows: Behind the Scenes

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace