foto

Kendrick Sampson

  • nar. 8.3.1983 (38 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fashionably Yours (TV film)
Miss Juneteenth
2019 Ghosting (TV film)
2015 Kingmakers (TV film)
2014 Život naruby
2005 Resurrection: The J.R. Richard Story

TV seriály

2020 Nesvá (TV seriál)
Lowkey Trying (S04E09)
Lowkey Trippin' (S04E07)
Lowkey Done (S04E06)
další epizody (5)
2018 Nesvá (TV seriál)
Ghost-Like (S03E08)
Obsessed-Like (S03E07)
Ready-Like (S03E06)
další epizody (6)
Flash (TV seriál)
True Colors (S04E13)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Duality (E07)
Wolves (E06)
Woo (E03)
Vražedné Miami (TV seriál)
Asphyxiation & Aces (S02E12)
Flash (TV seriál)
Don't Run (S04E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Twigs & Twine & Tasha Banes (S12E20)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Anna Mae (S02E15)
Stalo se něco zlého (S02E13)
Past! (S02E12)
další epizody (5)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Co jsme to provedli? (S02E09)
Ahoj, já jsem Philip (S02E08)
Dvě mouchy jedním Millstonem (S02E06)
další epizody (8)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Dead Man on Campus (S05E08)
Monster's Ball (S05E05)
For Whom the Bell Tolls (S05E04)
další epizody (5)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Polní myši (S10E18)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2020 Between the World and Me (TV film)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Knihovnička (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky