foto

Ted Wass

  • nar. 27.10.1952 (65 let)
    Lakewood, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Work Mom (TV film)
2012 Counter Culture (TV film)
2002 Class of '06 (TV film)

TV seriály

2015 Truth Be Told (TV seriál)
2014 Neranditelní (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Dirty Money and a Woman Named Mike (S02E16)
Turkey Meatballs and a Getaway Car (S02E15)
Benito Poppins and a Warm Pumpkin (S02E14)
další epizody (13)
2013 Máma (TV seriál)
Nietzsche and a Beer Run (S01E16)
Fireballs and Bullet Holes (S01E15)
Leather Cribs and Medieval Rack (S01E14)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 2 (S01E24)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 1 (S01E23)
A velký průlom s máslovým krémem (S01E22)
další epizody (7)
2011 State of Georgia (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A Johnny a Cash (S01E09)
A křeččí kultura (S01E08)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
$#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
Mluvme o sexu (TV seriál)
Ruby & the Rockits (TV seriál)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
2006 Crumbs (TV seriál)
The Game (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Married to the Kellys (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Then Came You (TV seriál)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Costello (TV seriál)
The Secret Lives of Men (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two of a Kind (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Soul Man (TV seriál)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Jeff Foxworthy Show, The (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Danielle Steel: Hvězda (TV film)
Truimf nad neštěstím: Příběh hurikánu Andrew (TV film)
1990 Blossom (TV film)
Cena za vášeň (TV film)
1989 Oro fino
1988 Pancho Barnes (TV film)
Shades of Love: Sunset Court (TV film)
1987 Mickey and Nora (TV film)
1986 Riskantní sázka
Strašidlo Cantervillské (TV film)
Sunday Drive (TV film)
1985 Otcovy hříchy (TV film)
Triplecross (TV film)
1984 Bože, ty jsi Ďábel
Sheena
1983 Baby Sister (TV film)
Kletba Růžového pantera
1982 I Was a Mail Order Bride (TV film)
1979 Triangle Factory Fire Scandal, The (TV film)

TV seriály

1990 Kvítko (TV seriál)
1989 Men (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)

Dokumentární

2001 Celebrity Profile: Joey Lawrence (TV film)
1999 Bill Bixby: The E! True Hollywood Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace