foto

Andrew Greenough

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gentlemani
2011 Eric & Ernie (TV film)
Nebezpečná závěť (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Zmatená láska (TV film)
2010 Pimp
2009 Sherlock Holmes
Ztraceni v lásce
2006 Pitva mimozemšťana
The Only Boy for Me (TV film)

TV seriály

2017 Prolhaní (TV seriál)
The Date (S01E01)
Shodit otěže (TV seriál)
Pony Prom (S01E08)
Close Up (S01E02)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Otec Brown (TV seriál)
Rukojeť lepidopterologa (S05E09)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Tajemství srdce (S04E09)
2009 PhoneShop (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Porodní krize (S04E06)
2006 Mayo (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
A další zvířena (S06E06)
2005 According to Bex (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Sova v trní (S01E03)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Eustace Bros., The (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
My Uncle Silas (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2017 Alžběta I. a její nepřátelé (TV seriál)
Battle for the Throne (E01)
2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky