foto

Roger C. Carmel

  • nar. 27.9.1932
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.11.1986 (54 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Transformers: The Movie
1982 Terror at Alcatraz (TV film)
1980 Hardly Working
1979 Anatomy of a Seduction (TV film)
That's Life
1977 Hromy a blesky
1973 Breezy
1971 The Telephone Book
1970 Myra Breckinridgeová
Skullduggery
1969 My Dog, the Thief (TV film)
1967 The Venetian Affair
1966 Gambit
Pod kopyty stád
The Silencers
1965 The Art of Love
1964 A House Is Not a Home
Sbohem, Charlie
1963 Act One
1958 Stage Struck

TV seriály

1987 My z Kačerova (TV seriál)
1986 Glo Friends, The (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
Můj malý Pony (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1981 Fitz and Bones (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
1973 Star Trek (TV seriál)
Elixír lásky (S01E10)
1972 Banacek (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Getting Together (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Já, Mudd (S02E12)
1966 Batman (TV seriál)
Blue Light (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Muddovy ženy (S01E03)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1954 Look Up and Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace