foto

Marie Franková

  • nar. 21.7.1944 (73 let)
    Kopidlno, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2006 Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí (TV film)
1995 Nesmluvená setkání (TV film)
1991 Slunce, seno, erotika
1990 Marta a já
Vracenky
Zkouškové období
1989 Berenika (TV film)
Konec starých časů
Něžný barbar
Sama uprostřed noci (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
Slunce, seno a pár facek
1988 Černovláska (TV film)
Dobří holubi se vracejí
Jen ty a já (TV film)
Pouťová pohádka (TV film)
Sedm sestřiček (TV film)
Zlatá flétna (TV film)
1987 O princezně Jasněnce a létajícím ševci
O živé vodě (TV film)
Zrcadlo nenávisti (TV film)
1986 Kdo se bojí, utíká
Stopy ve skle (TV film)
Vánoční Růženka (TV film)
1985 Stalo se jedné neděle (TV film)
Zastihla mě noc
1984 Čarovná rybí kostička (TV film)
Poklad hraběte Chamaré
Rubikova kostka (TV film)
Tři princezny tanečnice (TV film)
1983 Byt je vykraden, maminko (TV film)
Ďábel ví hodně (TV film)
Díra ve zdi (TV film)
Navždy do dálek Tichomoří (TV film)
Oblouk světla (TV film)
Slunce, seno, jahody
Vrak
Vzpurní svědkové (TV film)
1982 Jehla (TV film)
Když rozvod, tak rozvod
Paganini (TV film)
Šílený kankán
Zahrada dětí (TV film)
1981 Láska na druhý pohled
Proč se vraždí starší dámy (TV film)
Zakázaný výlet
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
Nebojte se na Česnečce (TV film)
Princové jsou na draka (TV film)
Příliš mladí na lásku (TV film)
V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Anglický biftek s českou oblohou (TV film)
Bílá kočička (TV film)
Láďo, ty jsi princezna! (TV film)
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
O zakleté princezně (TV film)
Postav dom, zasaď strom
Všichni za jednoho (TV film)
1978 Čarovné prstýnky (TV film)
Ježčí kůže (TV film)
Pohádka o ebenovém koni (TV film)
Vdovcovy intimní večery (TV film)
1977 Parádní číslo (TV film)
Podezřelé okolnosti (TV film)
Vo Brikitě (TV film)
1976 Až bude padat hvězda (TV film)
Birlibán (TV film)
Festival v Dolínku (TV film)
Ivanka a Marijka (TV film)
O Terezce a paní Madam (TV film)
O třech bratřích (TV film)
Půjčka (TV film)
1974 Honza a Růžová panenka (TV film)

TV seriály

1994 Prima sezona (TV seriál)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
1976 Borůvka a Kvítko (TV seriál)

TV pořady

1979 Jarní výlet (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Druhá první dáma (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace