foto

Jiří Kříž

  • nar. 1947
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 Odkaz hříšnice (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV film)
2011 Dokonalý tým (TV film)
2008 Zwei Weihnachtsmänner (TV film)
2007 Neues vom Wixxer
2006 Poslední vlak
2000 Hurá na medvěda
Král sokolů
1998 Jezerní královna
1997 Pták Ohnivák
1996 Kouzelný měšec
Pasáž
1995 Cesta peklem
1994 Díky za každé nové ráno
V erbu lvice
1991 Kouř
Obecná škola
1990 Byli jsme to my?
Svědek umírajícího času
1989 Dva lidi v ZOO
Kainovo znamení
Klub odložených
1987 Narozeniny režiséra Z. K.
Poslední lup
Pravidlá kruhu
1986 Kdo se bojí, utíká
1985 Experiment Eva
1982 Plaché příběhy
Šílený kankán
1981 Konečná stanice
V zámku a podzámčí (TV film)
1980 Hordubal
Koncert
Rytmus 1934
1979 Brontosaurus
1978 Řemen (TV film)
1977 Řeknem si to příští léto

TV seriály

2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)
Der Führer liebt Süßes (E02)
Vom Tango zum Trecker (E01)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Pan děkan mění názor (E26)
Rumburak kontra Fantomas (E25)
Výlet někam jinam (E24)
další epizody (26)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (11)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Via Doloris (E05)
Theatrum mundis (E04)
Stellis vinctus (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace