foto

George Costigan

  • nar. 1947
    Portsmouth, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Great Train Robbery (TV film)
2008 Hancock & Joan (TV film)
Summer
2007 Garáž
Good Samaritan, The (TV film)
Pán času: Plavba zatracených (TV film)
2006 Případy inspektora Lynleyho: V zájmu přírody (TV film)
See No Evil: The Moors Murders (TV film)
2005 Mrazivá řeka
2004 Long Firm, The (TV film)
2003 Holky z kalendáře
2002 Trosečníci (TV film)
2001 Svatba za všechny peníze (TV film)
2000 Paranoia
1998 Girls' Night
Kmen
1995 Případ vražedné mánie (TV film)
1994 Master of the Moor (TV film)
Sin Bin (TV film)
1993 Dravec
Safe (TV film)
1989 Monster Maker (TV film)
Shirley Valentinová
1986 Rita, Sue and Bob Too
1984 Life and Death of King John, The (TV film)
1979 Bloody Kids
1978 Námořníkův návrat

TV seriály

2016 The Secret Agent (TV seriál)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Scott and Bailey (TV seriál)
Witness (S03E05)
Cradle (S03E04)
Vulnerable (S03E01)
2012 Homefront (TV seriál)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Slídil (S12E06)
2005 Pán času (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1992 So Haunt Me (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
1988 Beiderbecke Connection, The (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Connie (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Řecký tlumočník (S02E02)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace