foto

Maite Schwartz

  • nar. 29.8.1979 (38 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 In Lieu of Flowers
2012 Project: S.E.R.A.
2011 Away
2010 Láska a jiné závislosti
2007 Na jih od Pico
2005 House of Grimm
Omrzlina

TV seriály

2014 Gang Related (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Sex and Violence (S04E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pavouk (S03E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Běsnící kanibal (S07E04)
2007 Quarterlife (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
S pravdou ven (S01E11)
2005 Inside, The (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Luke vidí její tvář (S04E20)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace