foto

Paige Turco

  • nar. 17.5.1965 (55 let)
    Springfield, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nechtěná sestra (TV film)
2010 Secrets of the Mountain (TV film)
2009 Otčím
Poslední cesta (TV film)
2007 Plán hry
The Favor
2006 Bloudící duše
2003 Rhinoceros Eyes
2002 Empath, The
2001 Dead Dog
V tajných službách (TV film)
2000 Astoria
Nepolapitelný virus (TV film)
R2PC: Road to Park City
Urbania
1999 Claire Makes It Big
1998 Dark Tides
1996 Vibrations
1995 The Pompatus of Love
1994 Děsná hlína
Ženský instinkt
1993 Želví nindžové III
1991 Želví nindžové II

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Predators (S06E20)
2019 The 100 (TV seriál)
The Blood of Sanctum (S06E13)
Adjustment Protocol (S06E12)
Matryoshka (S06E10)
další epizody (10)
2018 The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 2 (S05E13)
Damocles: Part 1 (S05E12)
The Dark Year (S05E11)
další epizody (10)
2017 The 100 (TV seriál)
The Chosen (S04E12)
The Other Side (S04E11)
DNR (S04E09)
další epizody (10)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (14)
2015 To Appomattox (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Najdi a znič (S04E19)
Vina (S04E14)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Mistr děsu (S01E06)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (29)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
New Orleans I. (S11E18)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Lovec žen (S03E03)
Na plný úvazek (S02E15)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Zlaté ručičky (S02E06)
Na titulní straně (S02E05)
Firewall (S01E23)
další epizody (4)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Náprava (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
My Funny Valentine (S01E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Blood Brothers (S13E03)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Dědictví (S01E21)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Všichni ti mladí frajeři (E15)
2007 Big Shots (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Chlamydia (S03E05)
Sparks (S03E04)
Torture (S03E03)
další epizody (4)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Fools Rush Out (S04E24)
Fools Rush In (S04E23)
Opposites Distract (S04E22)
další epizody (10)
1997 Správná pětka (TV seriál)
S'Wunnerful Life (S04E11)
Adjustments (S04E10)
Truth Be Told (S04E09)
další epizody (8)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Pilot (E01)
1994 Na hlavní třídě (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

1991 Making of 'Teenage Mutant Ninja Turtles': Behind the Shells, The