foto

Lyle Waggoner

  • nar. 13.4.1935
    Kansas City, Kansas, USA
  • zem. 17.3.2020 (84 let)
    Westlake, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Living Straight (TV film)
1991 Kdo zabíjí nevinné manekýnky
Wizards of the Demon Sword
1990 Dream a Little Evil
Girl I Want, The
1989 Murder Weapon
Nebezpeční USA
1984 Surf II
1981 Bulba (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
Gypsy Angels
The Gossip Columnist (TV film)
1978 Zero to Sixty
1977 Love Boat II, The (TV film)
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
Love Me Deadly
Toy Game, The
1972 Once Upon a Mattress (TV film)
1967 Catalina Caper
Journey to the Center of Time
1966 Swamp Country

TV seriály

2005 Rodinná válka (TV seriál)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Poslední den v práci (S02E02)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Pauly (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)
1990 The Golden Girls (TV seriál)
Mrs. George Devereaux (S06E09)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vraždila Jessica? (S01E04)
1983 Gun Shy (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Phantom of the Roller Coaster, Part 2 (S03E24)
Phantom of the Roller Coaster, Part 1 (S03E23)
The Man Who Could Not Die (S03E22)
další epizody (12)
1978 Flying High (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
Gault's Brain (S03E12)
Pot of Gold (S03E11)
Stolen Faces (S03E10)
další epizody (22)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
The Deadly Toys (S02E12)
Mind Stealers from Outer Space: Part 2 (S02E11)
Mind Stealers from Outer Space: Part 1 (S02E10)
další epizody (18)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
The Pluto File (S01E08)
Wonder Woman vs Gargantua (S01E07)
The Feminum Mystique: Part 2 (S01E06)
další epizody (7)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
The New Original Wonder Woman (S01E01)
1974 Happy Days (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky