foto

Jorge Montesi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Ukradené diamanty (TV film)
2006 Pronásledovaná (TV film)
2002 Zákon: porušen
2001 Turbulence 3: Heavy Metal
1997 Bridge of Time (TV film)
Stín minulosti (TV film)
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 Night Visitors (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
Smrtící síť (TV film)
1995 Bloodknot (TV film)
Deadly Love (TV film)
Pád letu 174 (TV film)
Visitors of the Night (TV film)
1994 Lehký klam
Město vyvolených (TV film)
Surové hry (TV film)
1993 Dítě navíc (TV film)
Jen spi, malá... (TV film)
Lhářka prolhaná (TV film)
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1985 Birds of Prey
1984 Sentimental Reasons

TV seriály

2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
Strange Legacy of Cameron Cruz, The (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Pod ledem (S03E16)
Oheň v oblacích (S03E13)
2001 Mutant X (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Odyssea (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
The Hidden Room (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Island Son (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Drahý Watsone (S04E16)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pouliční rváč
1986 Doživotí (TV film)
1985 Birds of Prey
1984 Sentimental Reasons

TV seriály

2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Dirteaters (E15)
další epizody (6)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Pod ledem (S03E16)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace