foto

Jan Skalský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Sejít z cesty (TV film)
2009 Dům U Zlatého úsvitu (TV film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
2006 Maharal - Tajemství talismanu
2005 Království potoků (TV film)

TV seriály

2011 4teens (TV seriál)
Školní kapela (E03)
Zuřivá reportérka (E02)
Svět jako prkno (E01)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Cesta světla (E05)
Camera obscura (E04)
Loupež (E03)
další epizody (5)
2003 Komediograf (TV seriál)

Dokumentární

2017 Modrá krev (TV seriál)
Kinští (E08)
Nostitzové (E06)
Lobkowiczové (E05)
další epizody (4)
Děti sametu (TV seriál)
Lenka Vagnerová (S02E05)
Lukáš Slavický (S02E04)
Jarmila Štuková (S02E03)
další epizody (5)
Krajinou příběhů českých hradů známých i neznámých (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Nahoru a dolů Hedvábnou stezkou (TV seriál)
Džunglí na osmitisícovku (E07)
Po střeše střední Asie (E06)
Afghánská oáza klidu (E05)
další epizody (7)
Klenoty naší krajiny (TV seriál)
Broumovsko (S02E09)
Kokořínsko (S02E07)
Orlické hory (S02E04)
další epizody (4)
Rozsudek (TV seriál)
Pod betonem (S02E09)
2015 Rudy Linka: Kytara je droga (TV film)
2014 Děti sametu (TV seriál)
Rosťa Novák (S01E06)
Miřenka Čechová (S01E05)
Jakub Nepraš (S01E04)
další epizody (4)
2013 Cesta do eurostudentovy duše
2011 Krajinou příběhů českých hradů známých i neznámých (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Petr Nárožný (S01E01)
2006 13. komnata (TV seriál)
S vůní mastixu a vanilky (TV film)
2005 Nová cestománie (TV seriál)
2004 Olympiáda (TV seriál)
1999 Cestománie (TV seriál)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2008 Retro (TV pořad)
2004 Dvanáct odvážných (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace