foto

Judita Vargová

  • nar. 4.5.1957 (61 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Filmoviedky: Nočný trezor (TV film)
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
1993 Eros a Psyché (TV film)
1990 Útrapy z rozumu (TV film)
1988 O Džaudarovi a jeho bratoch (TV film)
Peter a Pavel (divadelní záznam)
Tri priadky (TV film)
1987 Koník z ebenu (TV film)
1986 Chýbajúci článok (TV film)
Moliére (TV film)
1985 Skleníková Venuša
1984 Cesta životom (TV film)
Kouzelníkův návrat
Manželstvo na skúšku (TV film)
Svadobný pochod (TV film)
Svet nemá slzy rád (TV film)
Umri blázon (TV film)
1983 Husiarka a kráľ (TV film)
1982 Májový víkend (TV film)
Tri nevesty (TV film)
Trieda plná pýchy (TV film)
Čudák Zerbino (TV film)
1981 Jablčná Siska (TV film)
Jediný syn (TV film)
Maškaráda (TV film)
Miesto na slnku (TV film)
Služobná cesta (TV film)
Soľ v tráve (TV film)
Vták nociar
1980 Citová výchova jednej Dáše
Pozor na anjelov (TV film)
Telegram (TV film)
Živá voda
1978 Dobrodružstvo v hoteli (TV film)
Parížsky život (TV film)
Pustý dvor
Sladké bezvládie (TV film)
1977 Dvere dokorán
1976 Keby som mal dievča
1974 Jaríkovský kostol (TV film)

TV seriály

2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
1983 Tunel Omega (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
Pavlínka (TV seriál)
1978 Nech žije deduško (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
1979 Milovať jeseň (TV film)

TV pořady

1980 Neprišli sme sa zabávať (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace