foto

Channon Roe

  • nar. 27.10.1969 (49 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Na divoké vlně
2009 The Harsh Life of Veronica Lambert
Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie
2008 Under (TV film)
2006 Rampage: The Hillside Strangler Murders
Ztracen v oblacích
2005 Stray
2002 Andělé nikdy nespí
Mi amigo
Sun Gods (TV film)
2001 Divoký kočky
2000 A Man Is Mostly Water
Full Blast
Opravdu děsná plážová party
Spin Cycle
1999 Junked
1998 Girl
Poslední mejdan
1997 Hříšné noci
Stir
1996 Bio-Dome
Hra o život
Kiss & Tell
Marshallův zákon (TV film)
Pohřbená tajemství (TV film)
1995 Cizáci (TV film)
Courtyard, The (TV film)
Low Life, The
Skica smrti 2 (TV film)
Žoldáci

TV seriály

2015 Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Nothing but the Truth (S02E10)
další epizody (7)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Senátorova dcera (S05E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Volný pokoj (S14E09)
2012 Vegas (TV seriál)
Money Plays (E02)
Lovci lebek (TV seriál)
Double Down (S02E03)
Round Two (S02E02)
An Unjust Death (S02E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zlaté časy (S13E04)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Vražda v Boystownu (E11)
Strážce pořádku (TV seriál)
The I of the Storm (S02E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Plán B (S02E22)
Dr. House (TV seriál)
Mrtvý a pohřbený (S08E07)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Personal Effects (S02E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Téměř dokonalý plán (S09E01)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ledová královna (S01E05)
Dark Blue (TV seriál)
Betsy (S01E09)
Genesis Files, The (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V kleci (S06E12)
Odložené případy (TV seriál)
Den, kdy došlo k atentátu (S06E21)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Závodník v bahně (S03E10)
2007 Dirt (TV seriál)
Head Case (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Chicago (S02E16)
2006 Windfall (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Avengers (S04E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S05E07)
2005 Deadwood (TV seriál)
Dohodnutá lež - část 2. (S02E02)
Dohodnutá lež - část 1. (S02E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebezpečné známosti (S05E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Cukrová vata (S01E06)
Čarodějky (TV seriál)
Je to v očích (S05E06)
2001 Going to California (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Outsider (S03E13)
1998 Significant Others (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kadiš (S04E15)
1996 Chameleon (TV seriál)
Kindred: The Embraced (TV seriál)
1995 Out of Order (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Halloween (E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace