foto

David Barry Gray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Blackout
2012 Prezidentské volby (TV film)
2008 Hledá se chůva (TV film)
2006 A-List
1999 Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Proč se blázni zamilují?
1997 Lawn Dogs
1995 Mrtví prezidenti
Nixon
Žoldáci
1994 Do háje, no a co
Poldové a zloději
1993 Pan Báječný
1991 Polda Artie Lewis
1990 Blind Faith (TV film)

TV seriály

2011 Private Practice (TV seriál)
Breaking the Rules (S05E02)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Málem slavný (S03E07)
Vražedná čísla (TV seriál)
Škrábání (S06E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Muž z ulice (S01E07)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Neubližuj (S02E10)
Médium (TV seriál)
Then... and Again (S05E10)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Do Over (S05E04)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Žralok (TV seriál)
Strange Bedfellows (S01E21)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Poslední slovo (S02E09)
2005 Closer (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vražedný instinkt (S06E14)
2000 Akta X (TV seriál)
Poustevníci (S08E04)
1995 The Client (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Internal Affairs (S01E19)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace