foto

Filip Slavík

  • nar. 19.4.1985 (35 let)
    Valašské Meziříčí, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Absence blízkosti
2016 Komici s.r.o. The Tour
2015 Andílek na nervy
2011 Malý okruh pozornosti (studentský film)
2009 Saharské písky (studentský film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Šílená fanynka (S02E22)
Podivný případ se psem (S02E15)
Čáp, vrány a dudlíky (S01E37)
další epizody (4)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Alkoholik a cesta ke hvězdám (S01E30)
Lékařovy nové šaty (S01E24)
Lepší matka nebo babička? (S01E23)
další epizody (4)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nemoci a pomoci (S05E42)
O fous (S05E31)
Odvážné experimenty (S05E25)
další epizody (7)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Hvězdička (S01E04)

Dokumentární

2020 Cesta kolem světa
2019 Kolébka hokeje
Síla Československa
2017 Člověk, to je věda (TV seriál)
Čí je moje dítě (E04)
2016 Arzenál (TV seriál)
50 % (E07)
Hillborg & Dohnal: Music in motion (studentský film)
2015 Můj dům, tvůj hrad (studentský film)
2014 Když v tom jedou ženy (TV seriál)
Zimní hovory ze sedmičky (E06)
Mámo, já jsem tady (E05)
Letní hovory ze sedmičky (E04)
další epizody (6)
Moto cestou necestou (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2013 Čí je moje dítě?
2012 Národní klenoty (TV seriál)
Litomyšl - krvavý román (S01E09)
Kroměříž - plynutí času (S01E04)
Holašovice - odkaz středověku (S01E03)
2010 Drnovické catenaccio aneb Cesta do pravěku ekonomické transformace
Děti 50. let (TV seriál)
Cesta za otcem - Eva Langrová (E02)

Divadelní záznam

2016 Komici s.r.o. v Lucerně (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky