foto

Ben Bolt

  • nar. 9.5.1952 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Losing It (TV film)
2004 Beauty (TV film)
2003 Beauty (TV film)
Doktor Martin a legenda o Cloutie (TV film)
Druhá přirozenost (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)
The Whistle-Blower (TV film)
1999 Forgotten (TV film)
The Turn of the Screw (TV film)
1998 Getting Hurt (TV film)
1994 No Man's Land (TV film)
1990 Never Come Back (TV film)
1987 The Big Town
1984 Rainy Day Women (TV film)
1982 Easter 2016 (TV film)
1979 Black Island

TV seriály

2018 Cizinka (TV seriál)
Common Ground (S04E04)
The False Bride (S04E03)
2017 Vikingové (TV seriál)
Zúčtování (S04E20)
V předvečer (S04E19)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Burning Woman (S01E04)
Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Až do smrti (S05E08)
Nenech mě odejít (S05E06)
Matka to ví nejlíp (S05E04)
další epizody (6)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Gene's Queen (S02E04)
Fight for their Rights (S02E03)
Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
Nerušit (S04E07)
Porodní krize (S04E06)
další epizody (6)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
Jen my dvě (S03E06)
Rozejít se je těžké (S03E05)
další epizody (7)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Návrat ztraceného otce (S02E09)
Rodičovská láska (S02E06)
Nepokojná mysl (S02E05)
další epizody (7)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Zlá krev (S01E06)
Bolavé srdce (S01E05)
Malá velká veverka (S01E04)
další epizody (6)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
Wilderness (TV seriál)
1993 Scarlet and Black (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Natural Lies (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Take My Life... Please! / Devil's Alphabet / The Library (S01E22)
Robin Hood (TV seriál)
Dědictví (S03E03)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Doktor Martin (TV seriál)
Hádej, kdo přijde na večeři? (S06E02)
2011 Doktor Martin (TV seriál)
Romance trvá (S05E01)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Porodní krize (S04E06)
Neklidně spočívá hlava (S04E02)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Rozejít se je těžké (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky