Reklama

Reklama

Doktor Martin - Série 5 (2011) (série)


Romance trvá (S05E01)

(epizoda)
  • Velká Británie Preserve the Romance

Obsahy(1)

Ellinghamův odchod do Londýna se po narození syna odkládá na neurčito. Zvláště když Martin zjistí, že jeho nástupkyně dr. Dibbsová vykazuje řadu nedostatků a určuje chybné diagnózy nejen pacientům, ale i sobě. V ordinaci jí místo propuštěné Pauline pomáhá její manžel Gavin. Další doktorovo zdržení má na svědomí zpráva o náhlém úmrtí tety Joan. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá sezóna sice nezačala nejhůře, ale na druhou stranu jsem neviděl ani nic úchvatného. Budu raději brát první epizodu jako klasický start série, a budu tiše doufat ve zlepšení. Nemůžu si pomoct, ale většina situací mě víc rozčilovala, než bavila. Nevím, jestli bude městečko páté řadě stačit, na mě už z něj jdou záchvaty klaustrofobie. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem příjemně překvapená. Nové lapálie okolo miminka jistě přinesou spoustu zajímavých situací. Jen kdybych u té hlavní dvojice zase viděla aspoň nějakou jiskru! Když se dívám na Martina, tak se jen marně snažím najít důvod, byť sebemenší, proč by po něm měla Louisa opět zatoužit. Ale co není může být! Snad bude tato řada nejmíň stejně tak dobrá, jako byla řada třetí, zatím je to nadějné. Btw: Vypadnutí Pauline bylo takové divné, prostě se řeklo, že je pryč a šmitec. Žádný vysvětlení, proč aspoň nezůstala, aby se koukla na miminko a u takové všetečky by mi to přišlo logické. Předpokládám, že o ní ještě bude mluvit Al. Smrt tety Joan... možná je lepší, že to už herečka nechtěla hrát, nebo to tak prostě udělali, protože to, kam její postava směřovala bylo naprd. Trochu nadsazuji a dám čtyři! Budu pozitivní! :-) ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama