foto

Ján Kocman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Uzly a pomeranče
2018 Backstage
2017 Čára
2016 Agáva
2013 Colette
2011 Meruňkový ostrov

TV seriály

2018 Lynč (TV seriál)
Pravda (E08)
Likvidace zásob (E07)
Špína (E06)
další epizody (8)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (S01E12)
Udavač (S01E11)
Bestie (S01E10)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Milan Čorba (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky