foto

Petr Kolínský

  • nar. 2.6.1953 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 Probuzená skála (TV film)
2002 Únos domů
2000 Na zámku (TV film)
1998 Hřích faráře Ondřeje (TV film)
1996 Lotrando a Zubejda
1990 Šípková Růženka
1989 Bizon
1988 Anděl svádí ďábla
Kopytem sem, kopytem tam
Sedm hladových
1987 Proč?

TV seriály

2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Sám doma IV. (S02E03)
Jako kočka a pes (S02E02)
Leasing (S02E01)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Všechno je jinak (E13)
Konec světa (E12)
Poslední cesta (E11)
další epizody (13)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Slib (E13)
Diagnóza (E12)
Zatnuté zuby (E11)
další epizody (13)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Trosečník (E03)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Může být soudce šťastný? (E13)
Sbohem, pane profesore (E12)
Padni komu padni (E11)
další epizody (13)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
Vlakem na Vídeň (E04)
1993 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)

Dokumentární

2017 Nechte zpívat Mišíka

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace