foto

Sid Melton

  • nar. 22.5.1917
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 3.11.2011 (94 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 ...And Call Me in the Morning
1990 Return to Green Acres (TV film)
1977 Game Show Models
1975 Limonádová Annie
Sheila Levine Is Dead and Living in New York
1974 Day the Earth Moved, The (TV film)
1973 Hit!
1972 Billie zpívá blues
1970 That Lady From Peking
1969 It Takes All Kinds
1962 Strictly for Laffs (TV film)
1960 The Rise and Fall of Legs Diamond
Why Must I Die?
1959 Alias Jesse James
Lone Texan
The Atomic Submarine
The Beat Generation
1958 Pirát
The Geisha Boy
The Tunnel Of Love
Thundering Jets
1957 Beau James
Módní návrhářka
Public Pigeon No. One
The Garment Jungle
The Joker Is Wild
This Could Be the Night
Under Fire
1956 Jednou nohou v pekle
Silnější než život
The Girl He Left Behind
1955 The Naked Street
1951 Fingerprints Don't Lie
Leave It to the Marines
Lost Continent
Mask of the Dragon
Ocelová přilba
Savage Drums
Sky High
Stop That Cab
The Lemon Drop Kid
Three Desperate Men
1950 Everybody's Dancin'
Hi-Jacked
Holiday Rhythm
Motor Patrol
Radar Secret Service
Return of Jesse James, The
Western Pacific Agent
1949 Always Leave Them Laughing
Bílý žár
Knock on Any Door
Tough Assignment
Treasure of Monte Cristo
Ve městě
1948 Close-Up
Lady at Midnight
1947 Kilroy Was Here
The Gangster
Tělem a duší
1946 Suspense
1945 George White's Scandals
1944 A Wave, a WAC and a Marine
Hey, Rookie
Johnny Doesn't Live Here Any More
1943 Girls in Chains
Is Everybody Happy?
The Chance of a Lifetime
1942 Blondie Goes to College
Cairo
Dr. Broadway
Mug Town
1941 New York Town
Shadow of the Thin Man

TV seriály

1995 Brotherly Love (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1973 Tenafly (TV seriál)
1971 Chicago Teddy Bears, The (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Hey, Landlord (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 The D.A.'s Man (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
It's Always Jan (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace