foto

Roc LaFortune

  • nar. 21.12.1956 (63 let)
    Lachute, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jade's Asylum
2018 Wolfe
2014 Ceci n'est pas un polar
Tah pěšcem
2013 Donatella Versace (TV film)
Když jsme byli kluci
2012 Na cestě
2011 Girl in the White Coat, The
Mulligan
Netvor
Ukradený ráj (TV film)
Válka Bohů
2010 Curling
Piché: entre ciel et terre
Territoires
2009 Assassin's Creed: Lineage
2008 The Christmas Choir (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
2006 Marie-Antoinette (TV film)
2005 3 jehly
Les Boys IV.
2004 Dvojník
Nová Francie
2003 La Grande séduction
2002 Pluto Nash
2001 Les Boys III
2000 Méchant party
Norimberk (TV film)
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Maximální turbulence
Nejmladší kmotr (TV film)
Quand je serai parti... vous vivrez encore
Vysoká hra
1998 Les Boys II
Lukas
Prachy k likvidaci
You Can Thank Me Later
1997 Krvavý stín
Les Boys
Teroristé
Top Secret
1996 Frankenstein a já
Jeunes gens
Kojot
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
Malí rytíři kulatého stolu
1994 Bolt
Mrs. Parker a začarovaný kruh
1992 Coyote
La sarrasine
1990 Perfectly Normal
1989 Dans le ventre du dragon
1988 À corps perdu
1987 Deep Sea Conspiracy
1986 Babar a Vánoce (TV film)

TV seriály

2019 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (5)
2018 The Detectives (TV seriál)
Burning Season (S01E06)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (5)
2017 Cheval-Serpent (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (5)
2010 Trauma (TV seriál)
Les Boys (TV seriál)
Le Malheur de Bob (S03E13)
La Jalousie de Popol (S03E12)
La Relève de Méo (S03E11)
další epizody (13)
2008 Les Boys (TV seriál)
Plus long match de hockey (S02E14)
Coup de foudre (S02E13)
Méo grand frère (S02E12)
další epizody (14)
2007 Bob Gratton, ma vie/My Life (TV seriál)
Les Boys (TV seriál)
Jour de la grande finale (S01E20)
Viva Las Vegas (S01E19)
Départ pour Las Vegas (S01E18)
další epizody (20)
2005 Le négociateur (TV seriál)
2002 Caméra café (TV seriál)
Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1795–1800 (E01)
1999 Dans une galaxie près de chez vous (TV seriál)
Histoires de filles (TV seriál)
Radio (TV seriál)
1998 Réseaux (TV seriál)
1997 Animal Crackers (TV seriál)
Omerta II (TV seriál)
Un gars, une fille (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)
Omerta (TV seriál)
1994 Scoop III (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky