foto

Robert Hy Gorman

  • nar. 3.4.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tvrdé palice
1995 Můj kamarád duch
1993 Objev roku
Pan chůva, neboli osobní strážce
Skřítek
1992 Navždy mladý
1991 Deception: A Mother's Secret (TV film)
Jednou se vrátí (TV film)
Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
Saturday's (TV film)
1990 Směšně o lásce
Where Pigeons Go to Die (TV film)
1988 Náhodný turista

TV seriály

2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
You've Dug Your Own Grave, Now Lie in It (S06E05)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Valentýn s překvapením (S08E17)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Joe's Life (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace