foto

Carmen Zapata

  • nar. 15.7.1927
    New York City, New York, USA
  • zem. 5.1.2014 (86 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Fidel (TV film)
2001 The Sleepy Time Gal
2000 Egg Plant Lady, The
1996 The Disappearance of Garcia Lorca
1995 Tramvaj do stanice Touha (TV film)
1994 Skini
1993 Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
Zabiják
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
Sestra v akci
1990 Jak zavraždit milionářku (TV film)
1988 Broken Angel (TV film)
1987 Daniel and the Towers (TV film)
Vultures
1986 The Education of Allison Tate
1983 Tom Swift and Linda Craig Mystery Hour, The (TV film)
1982 Víc než další milostný příběh (TV film)
1981 Single Light, A
1980 Children of Divorce (TV film)
Homeward Bound (TV film)
Jak vyzrát na vysoké životní náklady
There Goes the Bride
1979 Boulevard Nights
Like Normal People (TV film)
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
Leave Yesterday Behind (TV film)
Rabbit Test
1977 Billy Jack Goes to Washington
John Hus
Telefon
1976 Shark Kill (TV film)
Vezmu si tě...za chvíli
1975 Boss Nigger
Home of Our Own, A (TV film)
Winner Take All (TV film)
1974 Last Porno Flick, The
W
1973 Bad Charleston Charlie
Carola (TV film)
My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
The Girls of Huntington House (TV film)
1972 Couple Takes a Wife, The (TV film)
Portnoy's Complaint
1969 Hail, Hero!

TV seriály

1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Pohřební ústav / Metro / Příšera ve skříni / Svědek u soudu / Traktor (S01E02)
1996 Common Law (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Homeroom (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Cikánská věštkyně (S03E08)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
a.k.a. Pablo (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Hagen (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Faraday and Company (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

1985 Las madres de la Plaza de Mayo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace