foto

Edi Patterson

  • nar. Texas City, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na nože
Troop Zero
2015 Helen Keller vs. Nightwolves
Raise The ToyGantic
You're Killing Me
2011 Poolboy: Drowning Out the Fury
Thanks
Zásnuby o prázdninách (TV film)
2009 Jesus People: The Movie
Screwball: The Ted Whitfield Story
2007 Jesus People
2000 Distinct Smell of Red, The
In Flagrante

TV seriály

2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
Better is the End of a Thing Than Its Beginning (S01E09)
But the Righteous Will See Their Fall (S01E08)
And Yet One of You is a Devil (S01E07)
další epizody (6)
2017 Boj o ředitelnu (TV seriál)
The Union of the Wizard & The Warrior (S02E09)
Venetian Nights (S02E08)
Spring Break (S02E07)
další epizody (9)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Konečná (S01E09)
Gin (S01E08)
Kniha dobra (S01E07)
další epizody (6)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
Please Don't Ask, Please Don't Tell (S01E22)
Switch Hitting (S01E20)
Sex, Lies and Vasectomies (S01E18)
další epizody (4)
2014 Partners (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Breast Awareness Month (S06E06)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Slepá víra (S06E10)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Baby Clothes (E03)
2011 The Exes (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Hra skončila (S07E03)
Larry, kroť se (TV seriál)
Vow of Silence (S08E05)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Příliš tuhý kořínek (S01E16)

Dokumentární

2011 St. James St. James Presents: Delirium Cinema (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
Now the Sons of Eli Were Worthless Men (S01E06)

Host

TV pořady

2006 Underground, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky