foto

Edi Patterson

  • nar. Texas City, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Helen Keller vs. Nightwolves
Raise The ToyGantic
You're Killing Me
2011 Poolboy: Drowning Out the Fury
Zásnuby o prázdninách (TV film)
2009 Jesus People: The Movie
Screwball: The Ted Whitfield Story
2007 Jesus People
2000 Distinct Smell of Red, The
In Flagrante

TV seriály

2017 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Slaughter (S02E02)
Tiger Town (S02E01)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
End of the Line (S01E09)
Gin (S01E08)
Kniha dobra (S01E07)
další epizody (6)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
2014 Partners (TV seriál)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Slepá víra (S06E10)
2011 The Exes (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Hra skončila (S07E03)

Dokumentární

2011 St. James St. James Presents: Delirium Cinema (TV film)

TV pořady

2006 Underground, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace