foto

Alex Hassell

  • nar. 17.9.1980 (38 let)
    Southend-on-Sea, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Isle
2017 Health, Wealth & Happiness
Suburbicon: Temné předměstí
2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)
2015 Tři v šachu
2014 Miss in Her Teens
2013 Big Thunder (TV film)
2012 The Grind
2011 Anonym
2005 Kenneth Tynan: In Praise of Hardcore (TV film)
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
Královna bojovnice
Návrat do Cold Mountain
The Private Life of Samuel Pepys (TV film)
2001 Hawk (TV film)

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola třetí (S02E03)
Kapitola druhá (S02E02)
2017 Miniaturista (TV seriál)
2013 Life of Crime (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place de la Concorde (E02)
2012 Way to Go (TV seriál)
2009 Miranda (TV seriál)
Výmluva (S01E05)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Fever (S01E21)
2007 Bonkers (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Combat (S01E11)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace