foto

Týna Průchová

  • nar. 3.5.1983 (34 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
2009 Recupero (studentský film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Jak se sváděj ženatý (S01E05)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Švýcarský řez (S02E08)
Klášterní tajemství (S02E07)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace