foto

Jan Cina

  • nar. 20.3.1988 (29 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval hudebně-dramatický obor na Pražské konzervatoři a poté absolvoval katedru alternativního a loutkového divadla na DAMU. Před kamerou se poprvé objevil ve filmu Zdeňka Tyce Smradi. Poté následovala práce zejména pro televizi: Ordinace v růžově zahradě 2, První krok, Terapie, O mé rodině a jiných mrtvolách. Ve filmu se naposledy objevil v roce 2014, a to v dramatu Místa Radima Špačka. Moderoval pořad pro děti Planeta YÓ, v současnosti natáčí zábavný pořad Tvoje tvář má známý hlas 2. Je hercem na volné noze. V současnosti je k vidění v Divadle Kalich, MeetFactory, A studiu Rubín, Divadle Hybernia a Studiu DVA. Působí také v hudební revuální kapele Olats Otesoc. V Pustině hraje postavu Lukáše.

(HBO Europe)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
2015 Až po uši v mechu - vyp.
2014 Až zapadne slunce (studentský film)
Místa
2012 Vánoční hvězda (TV film)
2008 Kouzla králů (TV film)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
Černý slzy (TV film)
Smradi
Únos domů

TV seriály

2017 Druhá šance (TV seriál)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Smrt špiona (E07)
Dvojboj (E06)
další epizody (5)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Hra na štěstí (E10)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Semestr (TV seriál)
Leden (E05)
Prosinec (E04)
Říjen (E02)
další epizody (4)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Památný strom (E10)
2013 Terapie II. (TV seriál)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Comeback (TV seriál)
Komu zvoní hrany (S02E03)
2009 První krok (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Léto v síti (S02E70)

TV pořady

2017 Ceny Thálie 2016 (TV pořad) - mod.
2016 Adventní koncerty 2016 (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2011 Planeta Yó (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace