foto

J. Patrick McNamara

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Návaly pod košem
Z ulice na green
2011 Mardi Gras: Jarní prázdniny
Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown
2008 Živoucí důkaz (TV film)
1991 Let vetřelce
Mom
Neskutečná cesta Billa a Teda
1990 Prvotní síla
1989 Anatomie pana člověka
Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1988 Phantasm II
1987 Báječná chvíle
1985 Varovný signál
1981 Výstřel
1980 Gideonova polnice (TV film)
1979 Good Luck, Miss Wyckoff
1941
1978 Zuřivost
1977 Blízká setkání třetího druhu
Killer on Board (TV film)
1976 Posedlost

TV seriály

1997 Orleans (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nepřirozený výběr (S02E07)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace