foto

James Keane

  • nar. 26.9.1952 (65 let)
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Miss Meadows
2011 Vánoční cesta lásky (TV film)
Voda pro slony
2009 Crazy Heart
Dům v temnotách
2008 Grift, The
Slovo muže (TV film)
2006 Toulavý anděl (TV film)
2005 Poslední přání (TV film)
Tichý spojenec
2003 Low Budget Time Machine, The
Seabiscuit
2002 Arnoldovy patálie
Don't Let Go
Vražedné tango
2001 Bill's Gun Shop
Vampire Hunters Club, The
1999 Spawn 3: Ultimate Battle
1998 Městečko Pleasantville
Skandál Bulworth
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
Fanatics, The
Journey Beneath the Sea
1996 Fenomén
1995 Angus
Dopis vrahovi (TV film)
One Night Stand
Příšerná rodinka (TV film)
Runway One (TV film)
Vražda prvního stupně
1993 Šišouni v New Yorku
Volný pád
1991 Poslední skaut
Talent pro hru
1990 Dick Tracy
1989 Povídky z New Yorku
1986 Zachraňme Harryho
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
1983 Deset minut do půlnoci
1982 Ambush Murders, The (TV film)
Na plechárně
Pray TV (TV film)
Sound of Murder, The
48 hodin
1980 Brubaker
1979 Apokalypsa
Růže
Výstřely pro lásku
1978 Night Cries (TV film)
Zero to Sixty
1977 Blízká setkání třetího druhu
Intimate Strangers (TV film)
Sunshine Christmas (TV film)
1975 Tři dny Kondora

TV seriály

2013 Betrayal (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Protector, The (TV seriál)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Court, The (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
M.Y.O.B. (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Město sexu (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1983 The Optimist (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Ike (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

1977 The Hollywood Greats (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace