foto

William Mims

  • nar. 15.1.1927
    Carthage, Missouri, USA
  • zem. 9.1.1991 (63 let)
    Studio City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Crazy Horse and Custer: The Untold Story
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
1981 Underground Aces
1979 Captain America II: Death Too Soon (TV film)
1975 The World Through the Eyes of Children
1974 Fer-de-Lance (TV film)
1973 Honička (TV film)
1972 Pickup on 101
1971 Johnny si vzal pušku
1970 Balada o Cable Hogueovi
Breakout (TV film)
Poslední bojovník
The Traveling Executioner
Ztracený let (TV film)
1969 Paint Your Wagon
1968 Bamboo Saucer, The
Legend of Custer, The
1967 A Covenant with Death
Gunfight in Abilene
Hot Rods to Hell
1966 Štvanice
1964 Kisses for My President
1962 Stateční jsou osamělí
The Day Mars Invaded Earth
1961 Battle at Bloody Beach
Dětská hodinka
Sanctuary
Ztracená země
1960 Walk Tall
Young Jesse James
1959 No Name on the Bullet
1956 I Killed Wild Bill Hickok

TV seriály

1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Alethea (S01E11)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The New Exhibit (S04E13)
1962 Empire (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Tate (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Death Doll

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace