foto

Louis Cancelmi

  • nar. Anchorage, Alaska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Give or Take
2019 21 Bridges
Inez & Doug & Kira
Irčan
Team Marco
2017 Fits and Starts
2016 Tramps
2015 And It Was Good
Detective Trousers in the Beat Goes On
Funny Bunny
Manhattan Romance
Please Be Normal
2014 Amazing Spider-Man 2
2012 Americana (TV film)
Gayby
2011 Green
2010 2 PM
Gabi on the Roof in July
2003 Si' Laraby

TV seriály

2019 The Godfather of Harlem (TV seriál)
By Whatever Means Necessary (E01)
Miliardy (TV seriál)
Lamster (S04E11)
New Year's Day (S04E10)
American Champion (S04E09)
další epizody (6)
2018 The Looming Tower (TV seriál)
9/11 (E10)
Tuesday (E09)
A Very Special Relationship (E08)
další epizody (8)
Miliardy (TV seriál)
Not You, Mr. Drake (S03E07)
The Wrong Maria Gonzalez (S03E02)
2017 Miliardy (TV seriál)
Golden Frog Time (S02E11)
Sic Transit Imperium (S02E09)
2016 Miliardy (TV seriál)
Naming Rights (S01E02)
Černá listina (TV seriál)
Gaia (č. 81) (S04E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pro vyšší dobro (S07E01)
Do králičí nory (S06E20)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Foam (S03E08)
Jak prosté (TV seriál)
Velká zebří loupež (S03E14)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Neopěvovaní hrdinové (S06E08)
Absolutní moc (S06E02)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dítě bez přátel (S05E07)
Ďábel, kterého znáš (S05E06)
další epizody (6)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Palimpsest (S09E14)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky