foto

Wynonna Judd

  • nar. 30.5.1964 (54 let)
    Ashland, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kenny Rogers: The First 50 Years (TV film)
2002 CMT 40 Greatest Women of Country Music (TV film)
1998 Workin' Man: A Tribute to Merle Haggard (TV film)
1996 Opryland's Country Christmas (TV film)
1993 Academy of Country Music's Greatest Hits, The (TV film)
David Foster's Christmas Album (TV film)

TV seriály

2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Blue's Clues (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Kouzelný školní autobus (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nathan East: For the Record
2005 Story Room: The Making of 'Lilo & Stitch', The
2003 Intimate Portrait: Naomi Judd (TV film)
Intimate Portrait: Shania Twain (TV film)
2000 Music in High Places (TV seriál)
1997 Intimate Portrait: Wynonna (TV film)
1996 America's Music: The Roots of Country (TV seriál)
Wynonna: Revelations (TV film)
1991 Judds Farewell Concert, The (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1975 Austin City Limits (TV seriál)

TV pořady

2018 Real Country (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2009 I Get That a Lot (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1998 Healthy Kids (TV pořad)
Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1987 Square One TV (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
Sezame, otevři se (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace