Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (5)

septic 

všechny recenze uživatele

nějak jsem se nedokázal vžít do diskuzí černošské komunity na přelomu osmdesátých let, což mi mírně zabraňuje být objektivní k celku. Kamera měla pár nápadů, ale nejsou úplně dobře uchopené. Hudba dost slušná a pasuje. Příběh samotný je celkem prdel, ale spíš jen úsměvně. Za mě je třeba větší zábava v řemeslně podobném filmu odpadově hodnocené Smash Cut. Na to bych se mohl dívat pořád dokola. Na Bad Hair zítra zapomenu ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zubaté černošce se splašily vlasy. Ze začátku je všechno v pohodě. Vlasy jsou šik, samočesací, dokáží zastoupit hygienické pomůcky a když na to přijde, ubrání svojí majitelku před sexuchtivým domácím. Jenže postupem času jsou vlasy agresivnější a krvelačnější a tak s nimi musí děvče něco udělat. Premisa je správně ulítlá a když to zlotřilá paruka rozjede, je se na co dívat. Lehký protirasistický podtext je tady zcela na místě a to vč. vysvětlení, které sahá do otrokářských dob, takže ani tady problém. Horší je, že to začne být pořádně zábavné až v cca poslední třetině. Do té doby je to defilé nehezkých a nesympatických lidí, kteří blábolí věci, které mi šly jedním uchem dovnitř a druhým ven. Škoda. Mohlo to být víc než jen průměrné. 50% ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele

celkom slušné triky -nápad..len to prevedenie..a niektoré černošské "herečky"..stráááášne afektujú-prehrávajú...neviem či je to ich mentá..lita..alebo že je to frajerina ..ako súdrzuzi z ndr hovoria "cooool"... ()

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Simien více opřel do idey prokletých vlasů zosobňujících utrpení otroků (což je tam implicitně naznačeno), mohl z toho být inteligentní horor/metafora na úrovni Babadooka nebo Relic. Bohužel si nakonec vybral radši čarodějnice, takže mu z toho vyšel brak. Společensky uvědomělý brak, ale pořád brak. 6/10 ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama