Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po střetu s kapelou kvůli novému singlu ze sebe Jocelyn při natáčení klipu vydává všechno. (HBO Max)

Recenze (13)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě seriál trochu ubral na tempu a dost často se piplá v jednotlivých scénách více, než by asi měl. Celkově je ten kontext zasazený v hudebním Hollywoodu fakt dobře a dává to i v rámci možností smysl a ten potenciál na hit by byl i vysoký. Bohužel Levinson dostal po Euphorii nejspíš až moc volnou ruku a rozhodl se natočit 50 odstínu Weeknda a dcery piráta z Karibiku. Ale dost recese a sarkasmu. Chápu, že je v tom jakysi režijní expresionismus. Bohužel to podkopává celkovou myšlenku a kvalitu seriálu, či jeho dramaturgii. V jistých chvílích to opravdu upadá do takových soft porn žánrovek jako 365 dní a to už je velké sousto. Obavám se, že vzhledem k ohlasům v Cannes se tohle nezlepší, ba naopak přiostří. No uvidíme, jestli alespoň ten příběh zhoustne. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je emočně vratká, má bolesti z otlačených prstů, krvácí, na stehnech jí museli maskérky zakrývat jizvy a navrch volá zesnulou mámu… Tohle natáčení provokativního (jak jinak) videoklipu bude náročné pro všechny strany. A vlastně všichni z natáčení odcházejí sklesle, stejně jako sklíčeně až mdle vyznívá tahle epizoda. Protože dějově žádný větší posun nezaznamenáváme. A znovu ukázala Jocelyniny zakořeněné pochybnosti o sobě samotné. Zuřivá přehlídka Levinsonových úchylek každopádně pokračuje, nicméně jeho zalíbení v rochnění se v psychickém stavu mladých dívek mělo v Euforii podstatně pevnější švy. Navíc každý zkažený kus dostal v Euforii prostor k představení a rozjetí vlastní, poměrně zajímavé linie. Tady se prakticky striktně držíme jen Lily-Rose. A jejích předností. ()

Reklama

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věřím, že samotnej nápad vypadal na papíře hezky, ale to provedení.. ach jo. Celý se to hrozně táhne, scénář trpí na úkor nahatejch scén a nemá to pomalu hlavu ani patu. Skoro mi až přijde, jakoby herci jeli čistej freestyle a každej si dělal, co chtěl. Tak buď mi fakt něco uniká a něco přehlížím, nebo to skutečně nemá tu požadovanou kvalitu, kterou jsem od toho očekával :D Fakt jsem myslel, že to bude o Weekndovi a jeho mentorování vycházející pěvecký hvězdy pod rouškou temný stránky hudebního byznysu, nikoliv hudební variace na motivy padesáti odstínů.. a to, že máme za sebou dvě šedesátiminutový epizody a děj se téměř nikam neposouvá? Ale notak. ()

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přednosti Lily-Rose Depp zůstaly, dějově to velký posun nezaznamenalo. Ukázalo se, že jakmile se minimalizovala erotika a perverze, tvůrci neměli vůli jít do toho ostatního s vervou a mimořádným nasazením. Ve druhé epizodě se vše točí kolem natáčení provokativního videoklipu ke kontroverzní písni, která se má stát budoucím hitem. A tým kolem populární zpěvačky její úsilí ztrpčuje. Nějakou chvíli to působilo zajímavě, pak už to chtělo přeřadit jinam, což v tomhle směru tahle epizoda velkou ochotu neprojevila.Zobrazená erotika už zřejmě hned tak nepobouří. Zpěvačka si zkouší mezi nohama dělat dobře skleničkou s ledem a ještě se u toho zlehounka přidusí, jen to postrádalo efekt překvapení. Spojení Lilly s The Weekndem solidně funguje a v druhé půlce epizody ti dva opětovně na sebe vlezou. Celkově druhé dějství na mě působilo nevýrazným a skleslým dojmem. Zajímavý efekt úvodní epizody se nedostavil. Chtělo by to v dalších částech více přidat. 6/10 ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě zklamání, děj se nevyvíjí tak divoce a zajímavě, jak nastínila první epizoda. Zde sledujeme natáčení videoklipu Jocelyn, který jí ničí po duševní tak i fyzické stránce. V závěru následuje postelová pasáž a konec u hry na klavíru. Na to, že má seriál už jen 4 díly a bude konec, jsem zvědavý jak to vše bude vypadat. Zatím hodnotím 2. epizodu jako zmařen potenciál. A s Weekndovým herectvím bych to neviděl zas tak černě, taková hrůza to není a máme v Hollywoodu daleko horší herce/herečky. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama